IOS gör det lite snyggare och tryggare

 

puff1 copy

Daikin luft/luft

Daikin luft luft 148c4

Varför du ska välja Daikin’s Optimised HeatingA3plus f83dc

Daikin är världsledande inom kyla och värme och har alltid varit en föregångare och innovatör. För att få fram en värmepump som verkligen var utformad efter de krav och förutsättningar som vi har i Sverige, så samlades Daikins främsta internationella tekniker i möte med professionella och erfarna värmepumpsinstallatörer och tog del av deras kunskap och erfarenheter. Det var så Optimised Heating föddes. Hela projektet genomfördes noggrant, med högsta effektivitet och kapacitet i fokus. Den nuvarande generationen Optimised Heating 3 som ingår i vår X-serie är en succé!

Äntligen en luftvärmepump som ger mycket värme när det är riktigt kallt. Borta är strömslukande värmekablar och den optimerade avfrostningstekniken ökar effektiviteten ytterligare. Nu lanserar Daikin sina senaste luftvärmepumpar, Optimised Heating 4 och 4+, ännu starkare och med det nya energieffektiva köldmediet R32, flyttas gränserna fram ytterligare.

Klarar kallt klimat

Daikins luftvärmepumpar i Optimised Heating 3 serien behåller minst sin nominella effekt ner till -10°C (beroende på modell). I Optimised Heating 4 behålls nominella effekten ända ner till -17°C medan Optimised Heating 4+ behåller den nominella effekten ända ner till -25°C inget annat fabrikat behåller sin nominella effekt i så låga utomhustemperaturer som Daikin.

graf 62d61

Ladda hem produktbroschyr »

Ururu Sarara XR

Caldo XR

 

Solo XR

Daikin Emura X

 

Nexura X

Origo X

Läs mer om Daikins luft-luftvärmepumpar på www.daikin.se »

 

SKVP Medlem bdeeb

IOS EL SOL 9505a

IOS Energicentrum Karlskoga

Dalbacksgatan 5
691 41 Karlskoga

Tfn: 0586-456 60Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer om vår integritetspolicy »